Meteen naar de inhoud
Home » Medische adviezen

Medische adviezen

Destinatum is een landelijk werkend bureau op het gebied van medische advisering. Onze medisch adviseurs beschikken over een zeer uitgebreide werkervaring en hebben ruime ervaring met onze doelgroep. Voor ieder medisch specialisme hebben we een medisch adviseur die specialist is in dat vakgebied. Onze integrale aanpak staat voor maatwerk. Destinatum is deskundig, doelgericht, betrouwbaar en resultaatgericht. Destinatum werkt met u samen en behandelt uw opdrachten op persoonlijke wijze. Met al deze kwaliteiten kunnen wij voor u een succesvolle partner zijn.

Doelgericht advies

Wanneer u blijvend lichamelijk letsel hebt opgelopen, als gevolg van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, beroepsziekte of medische fout, brengt dit niet alleen fysieke maar ook emotionele en financiële gevolgen met zich mee. In deze belastende situatie is het extra belangrijk dat u wordt bijgestaan, geadviseerd en geholpen door een medisch adviseur die betrokken is bij u en die u, in uw persoonlijke situatie, vooropstelt, in plaats van zich te schikken naar de eventuele belangen van derden. Uw medisch adviseur is een betrouwbaar en deskundig gesprekspartner die u voorziet van heldere informatie en die u met succes begeleidt tijdens een periode die voor u al verwarrend genoeg is.

Deskundig advies

Uw medisch adviseur bij Destinatum is een arts die u informeert en adviseert wat betreft uw medische klachten, uw herstel en uw eventuele beperkingen en de prognose daarvan. Allereerst zal hij een medisch onderzoek verrichten, waarna hij met behulp van de uitkomsten uw fysieke en psychische omstandigheden en uw belastbaarheid in kaart kan brengen. Uiteraard wordt alle informatie strikt vertrouwelijk behandeld. Onze medisch adviseurs hebben een ruime ervaring in de medische beoordeling van personenschade, waardoor ze in staat zijn u op een deskundige manier te begeleiden naar een voor u zo optimaal mogelijke uitkomst.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvend oriënterend gesprek kunt u altijd met ons contact opnemen.